Hos FLAK Kompressorer føre vi Deltech SPX.

Luft tørre:

Deltech SPX adsorptionstørre beskytter fugtfølsomme applikationer, der kræver ekstrem tør luft, og et lavt dugpunk.
Adsorptionstørre bruges f.eks. i laboratorier, hospitaler, lægemiddelproduktion og andre højteknologiske installationer.
Deltech  adsorptionstørre er konstrueret primært af aluminiumskomponenter.
Den har en kraftig intern lyddæmpning, som sikre stille drift.

Deltech SPX membrantørre gør det muligt at tørre trykluft effektivt. Membran tørrere er miljø- og brugervenlige.
Den ideelle løsning til lokale steder, hvor der er behov for mindre mængder af ren og tør trykluft. Er også velegnet til eksempelvis fødevare produktion, hvor trykluften blæses direkte på produktet.
En membrantørrer tilsluttes uden strøm, og er specielt vel egent til udendørs brug, hvor frost kan give problemer, i ventiler eller andet.

Deltech SPX Køletørre fjerner vand fra luftstrømmen ved at afkøle luften til ca. 3 ° C (38 ° F) og effektivt kondensere fugten ud i et kontrolleret miljø.

Deltech SPX filtersystemer:

Deltech SPX filtersystemer er løsningen til effektivt at fjerne forurening fra trykluft systemer, mens du sparer energi.
Trykluft indeholder forurening, i form af vand, olie og partikler. Derfor er det vigtigt at trykluftluft filteres med et professionelt og økonomisk trykluft filter element.
Det giver samtidig mulighed for, at skifte filter elementer mere regelmæssigt. Hvilket øger sikkerheden og minimere energi omkostningerne.
Korrekt vedligeholdelse og regelmæssig udskiftning af elementer, sikre funktionen af filtrene. Dette giver en kontinuerlig kvalitet af trykluften i dit anlæg, og dermed et bedre og mere sikkert slutprodukt. Husk at selv filtre i nye trykluft anlæg kan være stærkt forurenet.

Du er altid velkommen til at kontakte os.