Service
tlf. 87 82 83 00 Skriv til os

Landsdækkende døgnservice

Vort service team, består af special uddannede og erfarne montører, med mange års branche erfaring. Vi betjener alle brancher i den Danske industri.

Vi kører over hele landet, både med vores egen flåde af service vogne og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder som noget unikt, professionel service på alle trykluftanlæg og kompressorer uanset fabrikat.

Med en fast vedligeholdelses aftale med FLAK Kompressorer, behøver de ikke bekymre dem mere. Vi skræddersyr vore aftaler, til netop Deres behov. Uanset om det er overholdelse af de lovpligtige krav, eller De har et kvalitets sikrings system, som skal være dokumenteret, hjælper vi Dem. 

Vi er gode til store sites!. Vi har omhyggeligt udviklet et vedligeholdelses koncept, som er hængt op på vores egen  ISO 9001 – 2015 Certificering. 

Idet vi har 2 generationers viden og erfaring, inden for vort felt, så har du at gøre med et firma, som besidder alle nødvendige kompetencer. 

Service og reparation af alle kompressor mærker.

Faste vedligeholdelsesaftaler

Med en fast service aftale hos os, sparer De ikke kun en del besvær, men også en del penge. Vi sørger for, at alle lovgivnings mæssige og fabrikant anviste krav er dækket. Der faktureres kun for faktiske forbrugt tid og dele. Dermed slipper de for, fordyrende stjerne aftaler, eller premium pakker. Samtidig med at maskinparken er fuldt serviceret. Ligesom der ved en fast aftale, altid gives en prisfordel.

Vi udfærdiger naturligvis en skriftlig kontrakt, eller aftale som kan bruges som dokumentation. Sammen med de tilstandsrapporter vi genererer på hver af de enkelte maskiner og udstyrs komponenter.

Du får en helt unik aftale, som ikke findes andre steder, når du vælger at lave en serviceaftale med FLAK Kompressorer. Fordi vi er en af de få, og de bedste  på markedet, der beskæftiger sig med hele paletten lige fra design, rådgivning, opstilling, installation, reparation og service. Vores brede kompetencer og faglige viden, vi har oparbejdet, kommer Dem til gavn.

 

Kompressor Service