Kompressor Service

Kompressor service

Vi udfører kompressor service på alle mærker af kompressorer.

Gennem 2 generationer, har vi oparbejdet en stor masse af service kunder. Som vi servicere regelmæssigt.  Med eller uden service aftale.  

Dem der kender vores historie, og ved hvem vi er, ved at vi sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk. 

Vi har alle dage haft, vores egne agenturer og Import af Industri kompressorer, trykluft efterbehandling og ikke mindst reservedele. Vi holder den direkte kontakt til fabrikanterne. Og har således den stærkeste og hurtigst mulig organisation.

Vi har et veludrustet lager, af alle de specielle reservedele, som erfaringsmæssigt behøves. og ikke kun de populære olieskifts kit, som der handles så meget med. 

De fleste kan finde ud af at skifte olie. Men service, er ikke blot et olie skift, og nogle andre filtre på. Men meget mere end det.

Vi kender maskinerne, og deres livscyklus. Ligesom vi kender deres svage og stærke punkter. 

Vi efterser maskinerne efter fabrikant anvisningerne. Samt alle de komponenter på maskinen, som vi erfaringsmæssigt ved er en nødvendighed. Såvel som vi udførere alle de lovbefalede ting. 

Vi er her til gavn for Dem. Kunderne og maskinerne. Ethvert samarbejde med os, tager udgangspunkt i vores rutinemæssige vedligeholdelses og reparations program. 

Men ethvert samarbejde basere sig på de ønsker, mere eller mindre, De som kunde måtte have. 

Bestil service her

Født til Service af Trykluftanlæg

På billedet ses Lars Flak i 1972, ved sin fars Trykluft service bil. 

Poul Flak, blev for godt 50 år siden, i 1969 ansat som distriksmontør hos det daværende Espholin Trykluft Maskiner, som lå i Glostrup. Og nåede efterfølgende, nogle få år hos Stenhøj – Espholin , som var det nye firma, efter Stenhøj i Barrit, og Espholin fusionerede. 

I mere end 25, har de arbejdet sammen, om at drive Flak Industritrykluft, som startede med kompressor service og salg i 1993.

Såvel Poul og Lars Flak, som vores medarbejdere, er uddannede og trænede hos de forskellige kompressor fabrikanter, som vi har repræsenteret gennem tiden.

Således er vi trænet og uddannet hos : Grass-Air i Holland, Bauer Kompressoren i Wolfratshausen, Mahle Druckluft i Fellbach, CompAir-Demag i Simmeren, Mark Kompressorer Italien, CompAir Broomwade i High Wycombe (UK) Worthington Creyssensac Meru ( Atlas Copco ) Ekomak ( Atlas Copco ), Boge Kompressoren GmbH i Bielefeld. 

Vi kender derfor vores branche, og ikke mindst kompressor og trykluft teknologierne ud og ind. 

Den enorme viden og erfaring vi har opbygget, findes ikke mage ved.

Vi er en derfor, en af de bedst kvalificerede virksomheder, i alle spørgsmål inden for trykluft og kompressor teknik. 

Se referencer
Kompressor Service